Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا حاجی آبادی، مدیرمسئول انتشارات هزاره ققنوس در گفت و گو با خبرنگار حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان درباره واسپاری برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب به تشکل‌های نشر گفت: ساختار وزارت ارشاد و مدیریت بحث‌های فرهنگی هنوز از تشکل‌های نشر در بحث‌های اجرایی استفاده نمی‌کنند و این تشکل‌ها هم هنوز نیاموختند چگونه کار‌های اجرایی نمایشگاه بین المللی کتاب تهران را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سال‌های دور گفته بودند وزارت ارشاد به جای مباشرت در کار‌های اجرایی، باید مدیریت، سیاستگذاری و حمایت کند. نه اینکه خودش برگزار کننده رویداد‌هایی مانند نمایشگاه بین المللی کتاب تهران باشد. سازمانی در کنار خودش احداث کند که کار‌های اجرایی صنعت نشر را انجام دهد.

بیشتربخوانید

چرا امور اجرایی نمایشگاه کتاب کاملاً به تشکل‌های نشر سپرده نمی‌شود؟ شیوه واسپاری امور به صنف نشر در نمایشگاه کتاب تهران تعیین شد تشکیل کارگروه واسپاری نمایشگاه‌کتاب به تشکل‌های نشر

وی ادامه داد: اگر تشکل‌های نشر بتوانند با هم همکاری کنند و از تجربه دوستان برگزارکننده نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، اتحادیه آشنا استفاده کنند می‌توانند این رویداد فرهنگی را برگزارکنند. طبیعت امر این است که این تشکل‌ها برگزار کننده نمایشگاه کتاب باشند. در بیشتر کشور‌های مختلف دولت مجری برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب نیست. بیشتر این تشکل‌ها و مجموعه‌های نمایشگاهی هستند که این کار را به عهده می‌گیرد. در سال‌هایی که نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در چمران برگزار می‌شد موسسه نمایشگاه‌ها کار‌های برگزاری نمایشگاه را مدیریت می‌کرد. امیدوارم یک روزی برسد که همه چیز سرجای خودش باشد. یک مجموعه نمایشگاهی که به تشکل‌های نشر وابسته باشد کار‌های اجرایی نمایشگاه بین المللی کتاب را انجام دهد.

مدیرمسئول انتشارات هزاره ققنوس با اشاره به اینکه نمایشگاه بین المللی کتاب تهران یک بحث سخت افزاری داشت اظهارکرد: یک موسسه نیمه خصوصی در زمانی که نمایشگاه بین المللی کتاب در چمران برگزارمی شد متولی فضای نمایشگاه بود. این فضا را اکنون نداریم. حتی نمایشگاه شهر آفتاب هم به شهرداری تهران وابسته است. یک مکان نمایشگاهی باید وجود داشته باشد که نمایشگاه‌های مختلف را برگزار کند و صنف نشر کار‌های اجرایی برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران را انجام دهد. چون ناشران یکدیگر را به خوبی می‌شناسند، می‌توانند نمایشگاه بین المللی کتاب تهران را بهتر برگزارکنند.

حاجی آبادی با اشاره به اینکه وزارت ارشاد یک رقمی را به برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران اختصاص می‌دهد اظهار کرد: باید دید بودجه‌ای که به برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران هرساله اختصاص می‌یافت در این دو سال که این رویداد فرهنگی برگزار نشد برای انجام چه کاری صرف شده است. باتوجه به اینکه هزینه برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب بسیار کمتر از نمایشگاه حضوری است. اگر کار‌های برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران را به دست تشکل‌های نشر بسپارند یا کسانی که فعالیت‌های اقتصادی می‌کنند می‌توانند از طریق اجاره غرفه و تبلیغات در نمایشگاه، هزینه‌های برگزاری آن را تامین کنند.

وی ادامه داد: بخشی از برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران به زیرساخت‌های آن بازمی گردد که بخش فیزیکی نمایشگاه است. تشکل‌های نشر می‌تواند نحوه اجرای این رویداد فرهنگی را انجام دهد و وزارت ارشاد تنها در بخش سیاستگذاری نمایشگاه کتاب دخالت کند. بدین معنا که به ناشران بگوید کتاب‌هایی با فلان موضوع در این رویداد فرهنگی عرضه نشود. این امر به سیاستگذاری‌های کلان بازمی گردد. متاسفانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نمایشگاه بین المللی کتاب تهران را برگزارمی کند. توصیه ام این است یک مکان دائمی برای برگزاری نمایشگاه‌های بین المللی داشته باشیم که در آن تمام نمایشگاه‌ها برگزار شود و یکی از آن‌ها نمایشگاه بین المللی کتاب تهران باشد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نمایشگاه کتاب وزارت ارشاد برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نمایشگاه بین المللی کتاب تهران رویداد فرهنگی تشکل های نشر کار های اجرایی نمایشگاه کتاب انجام دهد نمایشگاه ها وزارت ارشاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۳۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم انجمن سینمای جوانان ایران از نمایشگاه کتاب

انجمن سینمای جوانان ایران، به سنت هر ساله با ویترینی متنوع از کتاب‌های تخصصی در حوزه فیلم‌کوتاه، در سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حضور خواهد داشت. - اخبار فرهنگی -

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری تسنیم؛ انجمن سینمای جوانان ایران، سال‌هاست که به مرجعی تخصصی در حوزه تأمین محتوا و انتشار کتاب‌های آموزشی و پژوهشی در حوزه سینمای کوتاه، تبدیل شده است و دانشجویان سینما، فیلمسازان کوتاه و تمامی علاقه‌مندان به فیلم‌کوتاه در این سال‌ها بخشی از نیازهای آموزشی و مطالعاتی خود را از طریق آثار منتشرشده این انجمن، مرتفع کرده‌اند.

نمایشگاه سی‌وپنجم کتاب تهران هم در حالی از امروز چهارشنبه 19 اردیبهشت فعالیت‌های خود را به صورت رسمی آغاز کرده است که انجمن سینمای جوانان ایران هم با ترکیبی متنوع از کتاب‌های تخصصی در حوزه سینمای کوتاه، در قالب این رویداد میزبان علاقه‌مندان خواهد بود.

آثار عرضه شده از سوی انجمن سینمای جوانان در سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران عبارتند از؛ «ژانر در فیلم کوتاه» مجموعه مقالاتی به دبیری علمی دکتر رامتین شهبازی، «مدیریت تولید فیلم» به قلم محمدرضا پاسدار، مجموعه دو جلدی «تاریخ هنر برای فیلمسازان» نوشته گیلیان مک ایور با ترجمه مجید کیانیان، «فیلم کوتاه، سپهر بلند» مجموعه مقالاتی به دبیری منصور براهیمی، «ساخت فیلم کوتاه با بودجه صفر» نوشته ریزان هاوس با ترجمه مجید کیانیان، «داستان در فیلم کوتاه» نوشته ریک بیرستو با ترجمه پیمان فلاحی، «نوشتن فیلم کوتاه» نوشته پاتریسیا کوپر با ترجمه پیمان فلاحی، «داستان‌گویی در فیلم کوتاه» به قلم سعید عقیقی، «ساختن یک فیلم کوتاه» نوشته روبرتو مولیترنی با ترجمه صنم نادری، «درباره عکاسی» نوشته سوزان سونتاک با ترجمه فرزانه طاهری، «عکاسی و روان کاوی» نوشته استفن بری با ترجمه زهرا پژوتن و صمد قربان‌زاده، «کشف فیلم کوتاه» به قلم سینیتا فلاندو با ترجمه پیمان فلاحی، «ترکی‌بندی تصویر در سینما و تلویزیون» نوشته پیتر وارد با ترجمه حمید احمدی لاری و «هنر فیلم کوتاه داستانی» نوشته ریچارد راسکین با ترجمه پیمان شوقی.

علاقه‌مندان به سینمای کوتاه می‌توانند در ایام برگزاری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در مصلای تهران، با مراجعه به غرفه سازمان سینمایی، ضمن اطلاع از تازه‌ترین فعالیت‌های مطالعاتی و پژوهشی انجمن سینمای جوانان ایران نسبت به تهیه آثار فوق اقدام کنند.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از 19 تا 29 اردیبهشت ماه در محل مصلی امام خمینی(ره) تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • غرفه یمن در نمایشگاه کتاب تهران افتتاح شد
  • معرفی چند کتاب از رهبر انقلاب اسلامی | نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
  • آیین افتتاحیه سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
  • نشر ۲۷ بعثت با ۲۱۰ عنوان به نمایشگاه کتاب آمد
  • استقرار آمبولانس‌های اورژانس تهران در نمایشگاه کتاب
  • سهم انجمن سینمای جوانان ایران از نمایشگاه کتاب
  • پیش بینی رئیس نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از استقابل ویژه مردم
  • حضور چاپ و نشر بین‌الملل با ۶۰ عنوان جدید در نمایشگاه کتاب
  • عرضه ۶ عنوان کتاب جدید درباره حاج قاسم سلیمانی در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
  • آماده سازی مصلی تهران برای برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران