Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران در حاشیه نشست خبری جایزه ادبی جلال به سوالاتی پیرامون برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب تهران، طرح پاییزه کتاب و ... پاسخ داد.

به گزارش گروه فرهنگی قدس آنلاین، ایوب دهقان‌کار مدیرعامل موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران در حاشیه نشست رسانه ای جایزه ادبی جلال آل‌احمد اظهار کرد: سی و دو دوره نمایشگاه کتاب طی این سال ها به صورت فیزیکی برگزار شد که شور و نشاط بسیاری ایجاد کرد، اما امسال به دلیل کرونا نتوانستیم آن را به صورت فیزیکی برگزار کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: علت اینکه تاکنون خبری درباره برپایی نمایشگاه کتاب رسانه ای نشده دال بر بی‌عملی موسسه نیست و فقط یک دلیل دارد و آن هم این است که در این رویداد که اولین تجربه ما است، می خواهیم دقت را فدای سرعت اطلاع رسانی نکنیم و تمام تلاشمان این است اگر خبری منتشر شد دقت و همه جانبه نگری در آن رعایت شده باشد و این بی خبری را حمل بر بی عملی نکنید. البته روز گذشته نخستین اطلاعیه ما صادر شد و اولین گامی که باید ناشران برای شرکت در نمایشگاه انجام بدهند به آنها اعلام شد.

دهقانکار تاکید کرد: ما جلسات بسیار گسترده و فشرده ای با جامعه نشر و صنوف مرتبط، همچنین اتحادیه ناشران به عنوان یک تشکل مادر داشتیم و بررسی های لازم انجام شده است. ضمن اینکه سعی کردیم در همه نمایشگاه  های مجازی که کشورهای مختلف برگزار کردند شرکت کنیم و البته حضور منفعلانه ای نبوده و با توجه به اینکه ما خودمان را مجری نمایشگاه مجازی کتاب تهران می دانستیم سعی کردیم شرکت کننده فعال باشیم و شرایط را بررسی و از تجربیات آنها استفاده کنیم.

مدیرعامل خانه کتاب تصریح کرد: برخی کشورها در برپایی نمایشگاه مجازی اعلام شکست کردند و نتوانستند به اهداف خود برسند. ما یک تفاوت اساسی و عمده با سایر نمایشگاه های مجازی داریم و آن هم این است که علاه بر برپایی نمایشگاه باید یک پیوست فروشگاهی هم داشته باشیم و قرار است بخشی از ضرر و زیان ناشی از کرونا که طی این مدت ناشران متحمل شده اند را جبران کنیم.

البته اگر قرار بود فقط نمایشگاه داشته باشیم کار ما بسیار ساده تر بود و یک ماه بیشتر زمان نیاز نداشتیم، اما پیوست فروشگاهی کار را پیچیده تر کرد و برای آن جلسات فشرده داشتیم و ۱۴ مدل اجرایی بررسی کردیم و در نهایت به یک مدل اجرایی رسیدیم. چیزی که ذهن ما را در نمایشگاه کتاب مجازی معطوف به خود کرده بخش غیرمجازی نمایشگاه مجازی است. تحویل کالا، ارسال به مشتری و لجستیک کار مدنظر ماست، ولی در پلتفرم، مشکل چندانی نخواهیم داشت. درباره زمان برگزار این نمایشگاه هم اواخر آذر این نمایشگاه را برگزار می‌کنیم.

دهقانکار درباره رویدادهای دیگر موسسه گفت: همزمان با هفته کتاب طرح پاییزه را هم خواهیم داشت و با توجه به استقبال از طرح تابستانه و جبران بخشی از ضرر مالی کتابفروشان، تصمیم گرفتیم همزمان با هفته کتاب طرح پاییزه را هم برگزار کنیم و انشالله پس از آن نمایشگاه مجازی کتاب را خواهیم داشت که سعی خواهیم کرد پیش از زمستان برگزار ‌شود.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: مدیرعامل موسسه خانه کتاب نمایشگاه مجازی کتاب نمایشگاه مجازی کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۳۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقریباً همه ناشران بزرگ در نمایشگاه کتاب حضور دارند

به گزارش قدس آنلاین، محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه جلسه هیئت دولت با حضور در جمع خبرنگاران گفت: نمایشگاه کتاب تهران از چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت‌ماه آغاز می‌شود؛ از همه خبرنگاران برای پوشش رسانه‌ای این رویداد فرهنگی دعوت می‌کنم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه امسال و نخستین‌بار نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در فضایی به مساحت ۱۵۰ هزار متر مربع برپا شده است؛ عنوان کرد: این رویدا بزرگ فرهنگی با حضور هزاران ناشر از امروز (۱۹ اردیبهشت ماه) فعالیت خود را آغاز خواهد کرد. در سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بیش از ۲۵ کشور حضور فعال دارند.

اسماعیلی با تاکید بر اینکه عدالت فرهنگی مانند سال گذشته موضوع محوری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خواهد بود، اظهار کرد: براساس تمهیدات انجام شده با فعال شدن بخش مجازی نمایشگاه کتاب، هر فرد ایرانی می‌تواند با ورود به سامانه خرید مجازی نمایشگاه، کتاب را با تخفیف خریداری کند و این کتاب را رایگان در منزل تحویل بگیرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به سخنان رئیس جمهور که شب گذشته در گفت‌وگوی ویژه خبری گفت: سال گذشته نزدیک به ۲ میلیون نفر از سامانه نمایشگاه مجازی، کتاب را رایگان با همکاری وزارت ارتباطات و شرکت ملی پست در منزل خود دریافت کردند. ان‌شاالله این اتفاق امسال نیز انجام خواهد شد.

وی بابیان اینکه پیش‌بینی می‌کنیم امسال نیز نمایشگاه کتاب تهران با استقبال چشم‌گیری روبه‌رو شود، افزود: تقریباً همه فعالان و ناشران برجسته حوزه نشر امسال در نمایشگاه کتاب سی‌وپنجم حضور دارند؛ چراکه این رویدا یک محل وفاق و دیدار فرهنگی است.

سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» تا ۲۹ اردیبهشت‌ماه در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • تقریباً همه ناشران بزرگ در نمایشگاه کتاب حضور دارند
  • تازه ترین کتاب اسماعیل امینی درباره مردم کوچه و بازار است
  • در‌های نمایشگاه کتاب باز شد
  • در نخستین روز از نمایشگاه کتاب چه نشست‌هایی برگزار می‌شود؟
  • درهای نمایشگاه کتاب باز شد
  • تعرفه‌های پستی نمایشگاه مجازی کتاب اعلام شد
  • برپایی «گعده امین» در نمایشگاه کتاب تهران/ یک پلتفرم کتابی در راه است
  • حضور جهاد دانشگاهی در بخش‌های عمومی و دانشگاهی نمایشگاه کتاب
  • پایگاه بخش مجازی نمایشگاه کتاب تهران در دسترس قرار گرفت
  • حضور نشر سرو با بیش از ۱۱۳ عنوان اثر در نمایشگاه کتاب تهران