Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا،سفیر بنگلادش در تهران ظهر یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت گفت: مشترکات ایران و بنگلادش به لحاظ فرهنگی بسیار گسترده است و ما تمایل به همکاری بیشتر در این زمینه داریم.

مجیب‌الرحمن بوئیان اضافه کرد: امروز کتاب «شور قند پارسی» که در رابطه با زبان و ادبیات فارسی در بنگلادش است در نمایشگاه رونمایی می‌شود که ما از این بابت قدردان هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سفیر بنگلادش در تهران با اشاره به اینکه می‌توان گفت‌وگو‌ها در مورد مشترکات فرهنگی میان ایران و بنگلادش را ادامه داد، بیان کرد: بین ایران و بنگلادش دوستی محکمی‌ وجود دارد و ما برای ایرانیان احترام زیادی قائل هستیم.

وی افزود: اشعار بسیاری از شاعران ایرانی به زبان بنگالی ترجمه شده و آثار بسیاری هست که هنوز ترجمه نشده است. بنابراین برای توسعهٔ ارتباط میان دو کشور راه زیادی در پیش داریم.

مجیب‌الرحمن بوئیان در پایان سخنان خود از برگزاری خوب سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران تقدیر و تشکر کرد.

رئیس کمیته تشریفات سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران نیز در این نشست اظهار داشت: با توجه به ارتباط عمیقی که میان ما و کشور بنگلادش وجود دارد و نظر به ریشه‌های فرهنگی مشترک دو کشور، امیدواریم شاهد تورهای فرهنگی بین دو کشور باشیم.

داریوش رضوانی ادامه داد: امیدواریم کشور بنگلادش بزودی در نمایشگاه کتاب تهران به عنوان مه‌مان ویژه حضور یابد که البته مقدمهٔ آن حضور به عنوان شهر می‌ه‌مان است.

رضوانی تاکید کرد: باید یک پل ارتباطی میان ایران و بنگلادش ایجاد شود تا شاهد رفت و آمد شعرا، اهل قلم و دوستداران و فعالان حوزهٔ چاپ و نشر میان دو کشور باشیم.

خرید حمایتی کتاب از ناشران خصوصی در سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

معاون کارگروه انتخاب و خرید کتاب سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: در این دوره نمایشگاه براساس اطلاعاتی که از موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی در اختیار این کارگروه قرار گرفته از بیش از یک هزار و ۵۰۰ ناشر خصوصی خرید حمایتی کتاب صورت خواهد گرفت.

 مجید سامی اظهار کرد: سومین دوره‌ای است که کار گروه انتخاب و خرید کتاب در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حضور دارد و در این دوره هم براساس روال سال‌های گذشته از ناشران خصوصی حمایت به عمل آمده است.

وی ادامه داد: در این دوره نمایشگاه با استفاده از ده کار‌شناس کار خود را آغاز کردیم و با توجه به بضاعت محدود موجود در طول چهار روز برگزاری نمایشگاه، کار‌شناسان این کارگروه توانستند به ششصد غرفه از ناشران حاضر در نمایشگاه مراجعه و کار جمع آوری اطلاعات کتاب‌های موردنظر برای خریداری را انجام دهند.

سامی درباره روند کار خریداری کتاب از ناشران به وسیله این کار گروه توضیح داد: در ابتدا فایل اطلاعات ناشران از طریق موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران در اختیار این کارگروه قرار گرفت و پس از پردازش‌های موردنیاز درخصوص مبالغ پرداختی ناشران برای غرفه‌‌ها و درصد بندی میزان خرید، ناشران براساس بخش‌های مختلف عمومی، کودک و نوجوان و... دسته‌بندی شده و اطلاعات هر بخش بر اساس کاربرگ‌های تنظیم شده در اختیار هر کار‌شناس قرار گرفته است.

معاون کارگروه انتخاب و خرید کتاب افزود: هرکار‌شناس براساس مبلغ تعیین شده در کاربرگ به ناشران مراجعه و تا سقف مبلغ تعیین شده از عناوین کتاب‌های ناشر موردنظر را انتخاب می‌‌کند.

وی گفت: اطلاعات برای ثبت در نرم افزار هیات انتخاب و خرید کتاب جمع‌آوری می‌شود. پس از ثبت تعداد عناوین مشخص شده در نرم افزار نسبت به صدور حواله خرید برای ناشران اقدام خواهد شد.

معاون کارگروه انتخاب و خرید کتاب سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: این کارگروه تمام توان خود را به کار خواهد گرفت تا اطلاعات حواله خرید حداکثر تا ده روز پس از پایان نمایشگاه تارنمای معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بارگذاری شود.

سامی افزود: ناشران می‌‌توانند ضمن مراجعه به این تارنما و ثبت شماره حواله اعلام شده نسبت به تحویل کتاب به انبار موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران اقدام کنند.

سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «نه به کتاب نخواندن» از تاریخ ۱۲ تا ۲۲ اردیبهشت ماه در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: خرید حمایتی کتاب از ناشران خصوصی و دیدار سفیر بنگلادش با رئیس کم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۰۰۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درهای مصلی به روی مخاطبان سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب باز شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در محل مصلای امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می شود.

ایرنا نوشت:بیش از دو هزار و ۶۱۹ ناشر در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران حضور دارند، امسال همه ناشران در فضای مسقف جانمایی شده اند و هیچ سازه از پیش ساخته شده‌ای در نمایشگاه کتاب سی و پنجم وجود ندارد، همچنین با برنامه ریزی های انجام شده نمایشگاه کتاب در بخش‌ ناشران دانشگاهی، آموزشی و کودک نیز شاهد افزایش فضای تخصیصی است.

۷۰ دستگاه‌ مختلف از جمله شهرداری تهران، شرکت ملی پست، مجموعه مصلی امام خمینی(ه)، بانک ملی ایران، سازمان اورژانس و آتش نشانی و ...در برگزاری این دوره نمایشگاه کتاب مشارکت دارند.

از دیگر تغییرات مثبت این دوره نمایشگاه افزایش اعتبار بن‌های خرید کتاب و میزان یارانه اختصاص یافته به دانشجویان، طلاب و اساتید دانشگاه است، سال گذشته بن خرید۶۰۰ هزارتومان بود و امسال دانشجویان و اساتید دانشگاه ۷۰۰ هزارتومان یارانه دریافت می‌کنند. میزان یارانه تخصیص یافته برای اساتید دانشگاهی نیز ۸۰۰ هزار تومان است که ۵۰ درصد توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و حامیان مالی پرداخت می‌شود. همچنین یارانه‌ اختصاص یافته در بخش مجازی قابل استفاده است تا مردم بدون دغدغه و طی کردن مسافت از آن بهره‌مند شوند.

مرکز پاسخگویی نمایشگاه هم با حضور ۱۰۰ پاسخگو با شماره‌های ۹۱۰۰۹۸۹۸ درباره نمایشگاه اطلاع رسانی‌های لازم را انجام می دهند. علاوه بر رسانه های داخلی، ۳۰ نفر از نمایندگان رسانه‌های خارجی با همکاری معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در نمایشگاه مستقر هستند. شبکه‌های اجتماعی بله و نشان نیز در جست‌وجوی ناشران و پیدا کردن کتاب‌ها به کمک نمایشگاه آمده‌اند.

نمایشگاه خدماتی همچون مشاوره‌ کتاب دارد که در بخش‌های مختلف شبستان و بخش کودک مستقر هستند و مخاطبان را برای خرید کتاب راهنمایی می‌کنند.

ناشران دیجیتال، پلتفرم‌ها و ناشران صوتی همچنان در رواق دوم شرقی مستقرند و دارای ورودی مجزا هستند.

شهر سمنان پایتخت کتاب ایران در این دوره نمایشگاه کتاب حضور دارد و روستاهای مختلف و عشایر دوستدار کتاب برای حضور در نمایشگاه کتاب دعوت شده اند و ویژه‌ برنامه‌های مفصلی نیز برای روستاهای دوستدار کتاب درنظر گرفته شده است، مکان استقرار آنها نیز در ایوان ورودی و بلوار امام رضا(ع) و پشت ناشران خارجی است.

امسال برای اولین ‌بار ماشین‌های اختصاصی معلولان در ورودی شهید بهشتی در نظر گرفته شده است که تا روی پشت بام مصلای امام خمینی و ورودی بخش‌های مختلف حرکت می کنند و بازدیدکنندگان را به هر نقطه از نمایشگاه کتاب که مدنظر آنهاست می‌رسانند. تعداد درهای ورودی به نمایشگاه هم بسیار بیشتر از قبل شده است، بنابراین مردم به نسبت سال‌های گذشته دسترسی راحت‌تری به نمایشگاه دارند.

برنامه‌های فرهنگی متعددی برای این دوره از نمایشگاه کتاب تهران در نظر گرفته شده است، از جمله دو ویژه برنامه یکی برنامه‌های مرتبط با مردم غزه است، همچنین به مناسبت همزمانی دهه کرامت برنامه‌هایی برای زنان و دختران در نظر گرفته شده است.

در روزهای روزهای ۲۴، ۲۵ و ۲۶ اردیبهشت نیز نمایشگاه میزبان رویدادی با عنوان نشر ایران در بخش خارجی خواهد بود. این رویداد به منظور معرفی نشر ایران به ناشران خارجی طرح‌ریزی شده است، حدود ۲۰ ناشر و کارگزار ادبی (آژانس ادبی) در این مراسم حضور خواهند داشت. آنها در دراین مدت از مراکز چاپ و کتاب‌فروشی ها بازدید می کنند.

در کل حدود ۶۰ ناشر خارجی در نمایشگاه حاضر هستند که این ناشران حدود ۵۰ هزار عنوان کتاب خارجی به نمایشگاه آورده اند این در حالی است که سال گذشته ۴۵ هزار عنوان کتاب خارجی در نمایشگاه کتاب ارائه شد. امسال یمن مهمان ویژه نمایشگاه کتاب تهران است.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904208

دیگر خبرها

  • انتشارات الصباء سوریه با ۲۶ عنوان به نمایشگاه تهران آمد
  • امیدمان به روزهای آینده است!
  • تقریباً همه ناشران بزرگ در نمایشگاه کتاب حضور دارند
  • درهای مصلی به روی مخاطبان سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب باز شد
  • در‌های نمایشگاه کتاب باز شد
  • درهای نمایشگاه کتاب باز شد
  • ۱۰ ناشر لاتین و ۳۱ ناشر عرب به نمایشگاه آمدند
  • حضور جهاد دانشگاهی در بخش‌های عمومی و دانشگاهی نمایشگاه کتاب
  • آنچه که باید درباره نمایشگاه کتاب بدانیم + مکان‌های دسترسی، ساعت و نحوه خرید آنلاین
  • هر آنچه که باید درباره نمایشگاه کتاب بدانیم + مکان‌های دسترسی، ساعت و نحوه خرید آنلاین